Over ons

AANNEMERSBEDRIJF
HMN BOUW

UW PARTNER ALS HET OM BOUWEN GAAT

HMN Bouw, voorheen Aannemersbedrijf Sondervan, in Werkhoven is opgericht door Jan Sondervan. In 1990 besloot hij, met inmiddels tien jaar ervaring als timmerman én het Vakdiploma Aannemer op zak, de stap richting zelfstandig ondernemerschap te wagen. Wat begon als een eenmanszaak groeide uit tot een professioneel aannemersbedrijf, dat voor veel particulieren en nu en dan ook bedrijven rondom Werkhoven kwalitatief hoogwaardige bouwprojecten verzorgt.

Met vier timmerlieden en een werkvoorbereider in vaste dienst plus een grote, flexibele schil van elektriciens, loodgieters, stukadoors en andere al dan niet zelfstandige ‘handymen’ als onderaannemers verzet aannemersbedrijf HMN Bouw vanuit Werkhoven tegenwoordig vele uiteenlopende projecten. Van het plaatsen van een dakkapel of het vervangen van een verrot raamkozijn tot en met het bouwen van een complete woning.

Van Sondervan b.v. naar HMN Bouw

Na ruim 30 jaar onder de naam Aannemersbedrijf Sondervan b.v. te hebben gewerkt, werd het tijd om de toekomst van het bedrijf te garanderen en onder een nieuwe naam verder te gaan. Door de nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector, hebben we als bedrijf ons de afgelopen 5 jaar doorontwikkeld in CLT, massief houtbouw.

Gericht op de toekomst en het duurzaam bouwen hebben we besloten om verder te gaan onder een nieuwe naam HMN Bouw BV (Houtbouw Midden Nederland).

Een bijzondere specialisatie van HMN Bouw vormt houtmassiefbouw: bouwen met panelen van kruislings verlijmd vurenhout, die op een werkplaats in Oostenrijk worden gemaakt en op de bouwplaats in Nederland in elkaar worden geschroefd door de vakbekwame timmerlieden van HMN Bouw.

DIENSTEN

Houtmassiefbouw
Nieuwbouw
Verbouw
Renovatie
Aanbouw

GROENE BOUWERS IN MASSIEF HOUTEN WONINGEN

HMN Bouw, voorheen aannemersbedrijf Sondervan, neemt u bij grotere of kleinere bouwprojecten alle zorgen uit handen. Wij maken gedetailleerde bouwtekeningen en zorgvuldige calculaties, werken samen met deskundige architecten, kunnen helpen bij het aanvragen van vergunningen en leveren vakkundige werklui op de bouwplaats zelf. Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort. Wij kennen de mensen waarmee we werken; u heeft slechts één aanspreekpunt en steeds dezelfde werklieden op uw bouwplaats.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en beschikken ieder voor zich over specialistische kennis en de juiste ervaring. Met dit team verzorgen wij houtmassiefbouw, nieuwbouw, verbouw, renovatie, uit- en aanbouw. Interesse?

Neem contact op